When talent, authenticity and
passion meet

Qui sommes-nous ?

Fondée en 2020, Get Down- Dancers Management est une agence d’accompagnement de créations artistiques, spécialisée dans le domaine des danses hip hop – street-dances au sens large.

Basée à Bruxelles, l’agence déploie ses services en Belgique et à l’international. L’agence Get Down – Dancers Management propose ses compétences, connaissances et outils en matière de management, diffusion, booking, production, promotion et relations presse.

Nos missions ?

  • Bevorderen van de begeleiding, ontwikkeling, promotie en professionalisering van Belgisch talent, in het bijzonder voor street-dances.
  • Kunstenaars en talenten die in België bestaan, versterken.
  • Bevordering van de verspreiding en de productie van artistieke projecten
  • Culturele synergieën ontwikkelen
  • Verandering brengen in de Belgische dans- en cultuursector
  • Popularisering van hip hop en street-dances bij het grote publiek en bij liefhebbers van cultuur, teneinde een breed publiek te bereiken dat niet beperkt is tot de actoren van de sector.

 

Nos valeurs ?

Of het nu om artistieke samenwerkingen, partnerschappen, de keuze van klanten of sponsors gaat, wil Get Down - Dancers Management garant staan voor een menselijke, ethische en transparante aanpak. approche humaine, éthique et transparente. Découvrez notre charte de valeurs en cliquant ici.


*Street Dances ?

Met "street-dances" bedoelen we dansstijlen die niet in de studio zijn ontstaan, maar buiten, op straat of in nachtclubs zijn ontwikkeld. Hip hop en breakdance zijn twee van de belangrijkste stijlen, maar tegenwoordig zijn streetdances veel breder. Andere stijlen zijn ontstaan zoals krump, house, popping, locking, dancehall, afro house, ragga, voguing, waacking, heels, ...

Nos partenariats ?

Laureaat « Entrepreneur »

Qbic Hotel Brussels

Village Partenaire

Fédération Wallonie-Bruxelles

NL